Erkend installateur voor airco en ventilatie

Al ruim 20 jaar genieten onze hoogwaardige airconditioning- en ventilatiediensten van een uitstekende reputatie. Onze toewijding aan kwaliteit en uitmuntende klantenservice maakt ons jouw nummer één voor een gezond en comfortabel binnenklimaat.

Hoe kunnen we je helpen?

“Met ons ervaren team verzekeren we een deskundige installatie en optimale prestaties voor elk airco- of ventilatiesysteem. We bieden diverse merken en modellen voor een service op maat voor elk gebouw.”

Jeroen Vrints, zaakvoerder

Onze airco- en ventilatiesytemen maken het verschil

Deze zelfbouwers en projectontwikkelaars gingen je voor…

Een ideaal binnenklimaat voor nieuwbouw- en renovatieprojecten

… met een airco-installatie op maat

Onze vakmensen bieden professioneel advies en plaatsing op maat, met aandacht voor een optimale klimatisatie, stijlvolle afwerking en je budget. Zo geniet je het hele jaar door van een comfortabel binnenklimaat, met moeiteloze afstelling van de temperatuur én luchtvochtigheid. Bovendien zijn er tal van mogelijkheden om je airco tot een hoger niveau te tillen, van een energiezuinige lucht-lucht-warmtepomp tot een splitsysteem voor een specifieke ruimte of het hele gebouw.

… en frisse lucht van een efficiënt ventilatiesysteem

Een goed gedimensioneerd ventilatiesysteem voorkomt vochtproblemen, zuivert vervuilde binnenlucht en verfrist je leefomgeving met verse buitenlucht. Bij Jeroen Vrints bieden we op maat gemaakte oplossingen, inclusief installatie, onderhoud en reparatie van verschillende ventilatiesystemen:

  • Ventilatiesysteem C
  • Ventilatiesysteem C+
  • Ventilatiesysteem D met warmterecuperatie

Elk systeem heeft zijn eigen voor- en nadelen voor jouw situatie en project. Ons toegewijde team staat klaar om je te adviseren over de beste keuze en ontzorgt je volledig doorheen het hele installatieproces (en daarna).

Zo gaan we te werk…

  • Afspraak en plaatsbezoek: Vertel ons over je nieuwbouw- of renovatieplannen en wij komen kosteloos langs. We bekijken de situatie ter plaatse, luisteren naar je vragen en bekijken samen de mogelijkheden voor je nieuwe airco of ventilatie.
  • Offerte op maat: Na onze ontmoeting stellen we direct een gedetailleerde kostenraming op, met aandacht voor jouw budget en voorkeuren.
  • Producten en materialen: Door onze jarenlange ervaring in het vak hebben we een ruim assortiment opgebouwd van hoogkwalitatieve materialen en technieken, waar we 100% op vertrouwen.
  • Uitvoering en coördinatie: Zodra alle details zijn vastgelegd beginnen we met de planning en uitvoering. Jouw vaste aanspreekpunt staat het hele proces voor je klaar om een vlekkeloze installatie te garanderen.
  • Onderhoud en opvolging: Na de installatie voeren we grondige kwaliteitscontroles uit en volgen we je installatie nauwlettend op met onze klantendienst en onderhoudsservices. Zo blijft je systeem efficiënt werken.

Klinkt dit als jouw ideale oplossing voor airco en ventilatie?

20+ jaar trots vakmanschap in sanitair & HVAC