Verwarmingsspecialist

Centrale verwarming voor nieuwbouw en renovatie

Bij Jeroen Vrints zetten we ons met hart en ziel in voor jouw warmte en comfort. Van het nauwkeurig berekenen van je verwarmingscapaciteit tot de installatie en het periodiek onderhoud: met onze jarenlange ervaring in centrale verwarming, kan jij je verwarmingsproject vol vertrouwen aan ons overlaten. Ons team van deskundigen staat al klaar.

“Als verwarmingsspecialist staan we klaar met complete oplossingen en gericht advies voor je woning, bedrijfskantoor of appartementencomplex. Zo garanderen we een vlot installatieproces.”

Jeroen Vrints, zaakvoerder

Warmte voor nu en de toekomst

Verwarmen met hernieuwbare energie

Als voorloper in duurzame energie en installatietechnieken zijn wij de uitgelezen partner voor efficiënte en energiezuinige verwarming. Ons vakmanschap strekt zich van zuinige condensatieketels en rendabele hoogrendementsketels tot duurzame zonneboilers en warmtepompen.

Maar elk project is natuurlijk uniek. Daarom bekijken we samen welke verwarmingsoplossing perfect past bij jouw behoeften, voor een ideaal vermogen, rendement en comfort.

Traditioneel verwarmen met aardgas, aardolie of mazout

Is je huidige cv-installatie toe aan een periodiek onderhoud of een vernieuwing? Dan komen we graag bij je langs voor een uitgebreid nazicht en advies over eventuele vervanging en duurzame alternatieven. Zo verhogen we de efficiëntie van je verwarmingsinstallatie.

Zo gaan we te werk…

In elke fase van jouw cv installatie staan we voor topkwaliteit en oog voor detail...

  • Afspraak en plaatsbezoek: Stuur ons gerust de plannen van je nieuwbouw of renovatie en maak een afspraak. We komen vrijblijvend langs om je project te bekijken en te voorzien van deskundig advies.
  • Offerte op maat: Na onze ontmoeting maken we meteen een kostenraming, waarbij we altijd rekening houden met je budget en voorkeuren.
  • Producten en materialen: Met betrouwbare partners, zoals Vaillant, garanderen we een kwalitatieve cv-installatie.
  • Uitvoering en coördinatie: Zodra alle details vastliggen, starten we met de planning en uitvoering. Doorheen het proces kan je steeds terecht bij een vast aanspreekpunt, voor een vlotte installatie.
  • Onderhoud en opvolging: Na een vakkundige installatie zorgen we voor een grondige kwaliteitscontrole en periodiek onderhoud. Gaat er toch iets mis? Dan staan we steeds paraat om je te helpen, zodat je snel weer kan genieten van warmte en comfort.

Klinkt dit als jouw ideale oplossing voor je centrale verwarming?

Onze toewijding aan kwaliteit en uitstekende service zorgt ervoor dat we aan al je verwarmingsbehoeften kunnen voldoen. Vertrouw op Vrints om jouw centrale verwarming te installeren.

20+ jaar trots vakmanschap in sanitair & HVAC