Gecertificeerd specialist in warmtepompen

Een warmtepomp rendeert het best wanneer je die laat installeren door een ervaren, gecertificeerde professional. Bij Jeroen Vrints loop je zo’n toegewijde vakman tegen het lijf. Expertise verzekerd!

Hoe kunnen we je helpen?

“Als voortrekkers in duurzame energie verzekeren we dat je project voldoet aan zowel huidige als toekomstige bouwvoorwaarden. Onze expertise? Hernieuwbare energie-oplossingen met bewezen ervaring én de vereiste certificeringen.”

Jeroen Vrints, zaakvoerder

Duurzame energie: onze specialiteit

Bij Jeroen Vrints kiezen we resoluut voor duurzaamheid. Zoek je een milieuvriendelijk verwarmingssysteem voor je woning of project? Dan staan we paraat met een oplossing op maat. Of het nu gaat om een compleet nieuwe installatie, kleine aanpassingen aan bestaande systemen, of ondersteuning bij het opstellen van lastenboeken of meetstaten, wij staan klaar met kennis van zaken en gefundeerd advies.

✓ Transparante, nauwkeurige offertes

✓ Persoonlijke begeleiding met een vast aanspreekpunt

✓ Duidelijke, vooraf bepaalde planning

✓ Een totale begeleiding van a tot z

Warmtepomp-premie

Voor dergelijke investeringen in duurzame energie bestaat er tegenwoordig een hele verzameling subsidies. Dankzij onze officiële erkenning als warmtepompinstallateur en RESCERT-certificaten ben je er zeker van dat jouw installatie in aanmerking komt voor de warmtepomp-premie. Check de website van de Vlaamse overheid  voor meer details.

Onze warmtepompinstallaties maken het verschil

Zo gaan we te werk…

Ons team van experts gidst je nauwgezet door het complete traject van je HVAC-installatie, van het allereerste ontwerp tot de feitelijke uitvoering, opvolging en onderhoud, via onze sterke klantendienst.

  • Plaatsbezoek en voorstudie: Via een vrijblijvend plaatsbezoek analyseren we nauwkeurig je warmtebehoeften en voorzien we je van deskundig advies op maat.
  • Offerte op maat: Na onze ontmoeting ontvang je vrijwel direct een gedetailleerde en complete offerte, volledig naar jouw wensen.
  • Dimensioneren: Onze engineeringafdeling zorgt dat je warmtepompinstallatie perfect wordt gedimensioneerd, zodat je installatie precies de benodigde warmte afgeeft, zonder energie te verspillen.
  • Uitvoering en coördinatie: Liggen alle praktische details vast? Dan gaan we aan de slag met de planning en uitvoering van je installatie. Tijdens dit proces heb je een rechtstreeks aanspreekpunt waar je terechtkan met vragen, voor een vlot installatieproces.
  • Onderhoud en opvolging: Na de installatie voeren we extra kwaliteitscontroles uit en begeleiden we je bij alle instellingen. Gaat er toch iets mis? Dan staan we 24/7 paraat via onze klantendienst.

Klinkt dit als jouw ideale HVAC-oplossing?

Voor een professionele en betrouwbare warmtepompinstallatie vertrouw je op Jeroen Vrints. Onze toewijding aan kwaliteit en uitstekende klantenservice maken ons de eerste keuze voor al je energiebehoeften.

20+ jaar trots vakmanschap in sanitair & HVAC