Meesterschap in sanitair

Sanitaire installaties en herstellingen

Voor comfortabel wonen en werken is goed werkend sanitair van essentieel belang. Als ervaren sanitairinstallateur leggen we daarom de focus op feilloze, hoogwaardige sanitaire oplossingen met een gepaste afwerking en optimale functionaliteit.

Hoe kunnen we je helpen?

“We zijn dé go-to-experts voor sanitair, van badkamerrenovaties tot onderdruksystemen, wellness installaties en regenwaterpompen. Onze prioriteit? Functionaliteit en jouw comfort. Dat is waar het voor ons om draait. ”

Jeroen Vrints, zaakvoerder

Onze sanitaire expertise maakt het verschil

Foto’s Studio Leeman – hoogstraten

Sanitair voor nieuwbouw

Start je met een nieuwbouwproject en heb je een complete sanitaire installatie nodig? Onze ervaren vakmensen verzorgen alle essentiële sanitaire leidingen, afvoeren en apparatuur om je keuken, badkamer, toiletten en meer van fris en zuiver water te voorzien.

Sanitair voor renovatie

Bij Jeroen Vrints ben je aan het juiste adres voor een complete renovatie van je sanitaire leidingen en apparatuur. We inspecteren nauwkeurig wat er precies moet worden opgeknapt en laten onderdelen in goede staat onaangeroerd. We streven altijd naar de meest passende oplossing voor jouw situatie.

Kleine sanitaire werken of herstellingen

Een lekkende kraan, verstopte afvoer, een storing aan je verwarming… Geen project is ons te groot of te klein: ook voor reparaties en kleine klussen kan je bij ons terecht.

Duurzame sanitaire oplossingen

We gaan graag met je in gesprek om te ontdekken welke mogelijkheden en installaties het meest energiezuinig zijn voor je project. Of het nu gaat om een regenwaterpomp of een zuinige warmtepompboiler, onze ervaren vakmensen zijn bedreven in verschillende installaties en vakgebieden. Samen vinden we de perfecte groene oplossing!

Sanitaire installaties voor elk bouwproject

Zo gaan we te werk…

In elke fase van jouw sanitair proces staan we voor topkwaliteit en oog voor detail...

  • Plaatsbezoek en voorstudie: We starten onze samenwerking met een gezellige babbel. We komen graag bij je langs om je sanitaire noden te bespreken en alles nauwkeurig op te meten.
  • Offerte op maat: Na onze ontmoeting maken we meteen een kostenraming en presenteren we je een gedetailleerde offerte op maat.
  • Merken en materialen: Je bezoekt onze partners, zoals Van Marcke, Stg en Desco, om sanitaire toestellen te kiezen die perfect binnen je stijl en budget passen.
  • Uitvoering en coördinatie: Zodra alles vastligt, starten we met de planning en uitvoering. Je hebt een vast aanspreekpunt waar je steeds terechtkan met vragen, voor een vlotte installatie.
  • Oplevering en opvolging: Na een vakkundige installatie doorlopen we uitgebreide kwaliteitscontroles. Gaat er toch iets mis? Dan kan je op elk moment rekenen op onze dienst na verkoop; we staan meteen klaar om je te helpen.

Klinkt dit als jouw ideale oplossing voor sanitair?

Jeroen Vrints staat gelijk aan een zorgeloze sanitair installatie. Onze uitgebreide ervaring en toewijding aan kwaliteit zorgen ervoor dat elke klant kan rekenen op uitstekend werk.

20+ jaar trots vakmanschap in sanitair & HVAC