20+ jaar trots vakmanschap in sanitair & HVAC

Over Jeroen Vrints

Met ruim twee decennia aan vakmanschap achter de rug, zijn we uitgegroeid tot een oerdegelijk installatiebedrijf. Wat maakt ons uniek? Energieke en gedreven vakmensen, een onmiskenbare expertise en, vooral, een onbegrensd enthousiasme. Dat maakt ons de go-to voor een eersteklas sanitair- en HVAC-installatie.

Een verhaal van duurzame groei

Wat begon als een bescheiden eenmanszaak in de garage van zijn ouders, groeide met de nodige toewijding en hard werk uit tot een indrukwekkende zaak. Zowel de onderneming als zijn oprichter worden beschreven als een uiterst bekwame installateur, met een ruime opslagruimte en een schat aan kennis en diensten in sanitair en HVAC onder één dak. Samen met zijn team van 14 onversneden vaklui, zorgt Jeroen elke dag voor tevreden klanten en feilloze installaties.

“We gaan steeds voor een sanitaire of HVAC-oplossing waar jij helemaal tevreden over bent. Onze belofte? Topniveau in service en kwaliteit. Voor minder doen we het niet.”

Jeroen Vrints, zaakvoerder

Een sanitaire of HVAC-installatie van Vrints, dat is…

… een toonbeeld van vakmanschap

De passie voor het vak durft hier wel eens hoog oplaaien. Zowel voor nieuwbouw als renovatie levert ons team grootse sanitair en HVAC-werk, steeds met een persoonlijke en vertrouwde aanpak. Je ontzorgen met een kwalitatieve installatie, dat is onze topkwaliteit.

… een totale service in sanitair en HVAC

We loodsen je soepel en efficiënt door alle details van je HVAC- of sanitair project, van aanvraag tot nazorg en opvolging. Zo realiseren we snel de eindinstallatie die naadloos aansluit bij jouw visie.

… een slimme ecologische zet

We staan aan de frontlinie van duurzame energie en groene vooruitgang. Daar pluk je als klant de vruchten van. Onze gecertificeerde expertise geeft je toegang tot allerlei extra’s, zoals premies en subsidies voor groene en energie-efficiënte installaties (zoals warmtepompen).

… een partner in crime

Ons compacte team blijft nauw betrokken bij elke klant en elk project. Want jouw succes is ook ons succes, en omgekeerd. Doorheen het volledige traject – en ver daarna – mag je rekenen op een uitgebreide technische knowhow en open, transparante communicatie.

Ontmoet ons team van experts!

Elk sanitair en HVAC-project gaan we tegemoet met dezelfde energie en goesting. Dag in, dag uit streven we naar de absolute topkwaliteit.

Onze klanten aan het woord:

Deze particulieren, projectleiders, aannemers en projectontwikkelaars gingen je voor…

a debacker
a debacker
2023-04-24
Zeer tevreden over dit bedrijf, correcte communicatie, goede service, aanrader.
Chris Weygaart
Chris Weygaart
2023-01-30
Goede service
kenny terbruggen
kenny terbruggen
2022-11-25
Top kerel top bedrijf altijd juist als het over sanitair gaat

De beste oplossing voor je sanitaire of HVAC-installatie?

20+ jaar trots vakmanschap in sanitair & HVAC