Onderhoud, herstelling of interventie nodig?

Reken op onze expertise en snelle service.

Niet alleen tijdens de installatie van je sanitair of HVAC kan je rekenen op onze uitgebreide technische knowhow en ondersteuning. Ook na de oplevering staan onze vakmensen klaar voor onderhoud, herstellingen en snelle interventies om de prestaties en duurzaamheid van je installatie te waarborgen.

Plan een afspraak met één van onze experts

Wil je graag een onderhoud of interventie aanvragen? Onze klantenservice staat steeds voor je klaar. Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Let op: voeg een foto toe van het type ketel / serienummer. Indien een storing ook de foutcode zodat we u sneller kunnen helpen.

Herstellingen en interventies voor particulieren en bedrijven

Van een lekkage of een verstopte afvoer tot een plotse uitval van je warmtepomp of ventilatiesysteem… Wanneer je sanitaire of HVAC-installaties kuren krijgen, staan onze experts meteen paraat! Laat ons weten wat er speelt en wij komen snel bij je langs om de situatie te checken.

Op zoek naar een nieuwe sanitaire of HVAC-installatie?

Als je systeem het begeeft, is een herstelling soms niet voldoende. In dat geval verkennen we samen met jou de mogelijke vervangingen of duurzame alternatieven. We denken met veel plezier met je mee over een perfecte klimatisatie, een stijlvolle afwerking en de functionaliteiten die passen binnen jouw budget.

Onderhoud

Voor een veilige en efficiënte HVAC-installatie is een goed en tijdig onderhoud essentieel. Onze vakexperts onderwerpen je installatie en bijbehorende leidingen met veel plezier aan een uitvoerige keuring. Ben je al bij ons geregistreerd? Dan monitoren wij jouw onderhoud en plannen we automatisch je vervolgafspraken in.

  • Wist je dat? We zijn gespecialiseerd in een breed scala aan verwarmingsketels, zoals cv-ketels, warmtepompen, stookolie- of mazoutketels, boilers, gas- en condensatieketels, en nog veel meer. Bovendien zijn we vertrouwd met alle gangbare merken en werkingen. Je mag dus rekenen op een technieker die weet van aanpakken.

Bij Vrints betekent een onderhoud, herstelling of interventie…

Vakbekwaamheid

Ons team bestaat uit ervaren vakmensen met alle vereiste attesten, certificaten en diepgaande kennis van onze producten. Zo leveren we uitstekende oplossingen en expertise in alle facetten van het installatieproces.

Vertrouwen in duurzaamheid

Jouw comfort en duurzaamheid zijn onze zorg. Met een ruime voorraad wisselstukken kunnen we snel en efficiënt werken, onafhankelijk van fabrikanten. Wees gerust, ons toegewijde team blijft betrokken vanaf het begin tot ver na de oplevering.

Oplossingen op maat

Jouw succes is ons succes, en vice versa. We gaan door tot de finish en lossen elk probleem tot in de puntjes op.

20+ jaar trots vakmanschap in sanitair & HVAC